Tineke geeft clinic in Bears
Afgelopen vrijdag gaf Tineke een clinic in Bears, Friesland. Op uitnodiging van de Noordelijke fokkerij verenigingen nam Tineke deel aan een forum discussie onder leiding van Minne Hovinga, gevolgd door twee praktijklessen.

 

Tineke: “Het was heel leuk om hieraan een bijdrage te leveren. Er waren goede paarden bij, waarvan ik enkele graag mee naar huis had genomen.” Aan de orde kwam bijvoorbeeld de vraag of jonge paarden niet te veel moeten doen, bijvoorbeeld in hengstenproeven en kampioenschappen. “Daarin heeft iedereen een eigen verantwoordelijkheid, dat wordt nogal eens vergeten. Als je een lange carrière wil hebben en de top wilt halen is het beter om de langzame weg te nemen en een jong paard niet te veel te belasten”, aldus Tineke.

 

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com