Proeven verbeteren in trainingsweek
De 4-daagse trainingsweek van Mischa Koot die deze week plaatsvond op Academy Bartels werd onder andere gevolgd door Nina Verhasselt. De Belgische Nina volgt gemiddeld twee keer per jaar een trainingsweek en is inmiddels trouwe gast op Academy Bartels.

 

Deze keer had ze haar 7-jarige merrie Estee meegenomen. Estee is een nakomeling van Tuschinski. Het voornaamste doel was deze week om specifieker richting de wedstrijden te trainen. “Ik rijd in België in de klasse M10. Dat is ongeveer vergelijkbaar met de klasse ZZ-Zwaar en de Lichte Tour in Nederland. Twee weken geleden zijn we sinds lange tijd weer op wedstrijd geweest. Ik was niet ontevreden, maar de uitvoering kan nog veel beter. Met de tips van Mischa weet ik nu weer beter waar we op moeten focussen. Fijn is dat de trainingen hier een heel fijne aanvulling zijn op hoe we thuis trainen”, vertelt Nina.

 

“We gaan met heel veel goede tips weer naar huis en komen in juni weer terug. We volgen dan een 6-daagse trainingsweek van Imke. Of ik Estee dan weer meeneem weet ik nog niet, ik heb ook nog andere leuke paarden!”, eindigt Nina.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com