Leuk artikel in Hongaars magazine van Imke’s lezing in Boedapest
 

Het Hongaarse paardenmagazine Pegazus heeft een interessant artikel over Imke’s lezing in Boedapest gepubliceerd. Volgens Pegazus is de visie van Academy Bartels het meest inspirerend voor Hongaarse dressuurliefhebbers. En daar zijn wij trots op.

 

“Ze willen graag coachen, aan iedereen! Wanneer er problemen zijn, gaan ze daarmee aan de slag en wanneer dit is opgelost, willen ze het graag met iedereen delen, zodat dezelfde fout niet nogmaals gemaakt wordt,” aldus de schrijfster van het artikel, Nagyházi Júlia. “Mensen moeten ervan kunnen leren. Het gaat namelijk sneller om met elkaar te ontwikkelen, dan gescheiden van elkaar. Dit is een mooi uitgangspunt dat wij, als Hongaren, met elkaar moeten opstarten om onze blik op de dressuursport te verfrissen.”

 

Samen met partner en zoontje reisde Imke afgelopen maand af naar Hongarije om een lezing te geven aan een groep enthousiaste dressuurliefhebbers. De Olympische Spelen en de weg naar deze absolute droom stonden centraal. Verschillende onderwerpen zoals de trainingsmethode en management rondom paard en ruiter werden besproken.

 


Imke en kleine Joep in Boedapest.

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com