Excursie HAS studenten op Academy Bartels
Ruim 30 eerstejaars studenten en enkele docenten van HAS Hogeschool in Den Bosch waren dinsdag op bezoek bij Academy Bartels, in het kader van hun werkweek. De studenten werden in de bibliotheek op Langoed Culitsrode ontvangen door Joep Bartels, die de middag begeleidde.

 

Joep, die onlangs zijn HAS lectoraat heeft overgedragen aan Wim de Koning, vertelde onder andere over de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf. “Veel initiatieven ontstonden door het toepassen van bestaande succesvolle voorbeelden, zowel binnen als buiten de paardensport. Goed rondkijken in de praktijk, steeds nieuwsgierig blijven en markgericht werken hebben ons zo ver gebracht”, aldus Joep.

 

Nicky van Veghel, oud studente van de HAS en inmiddels zelfstandig bedrijfsadviseur, gaf uitleg over haar ervaringen als jonge ondernemer. En de studenten kregen ook een rondleiding over het terrein van Desiree Bleeker, stalmanager van Academy Bartels.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com