71.450% en 6e plaats voor Tatiana en Floratio in Inter I-kür
Stalruiter van Academy Bartels, Tatiana Makarova reed met de hengst Floratio (v. Florencio II) van mevrouw Smarius naar maar liefst 71.450% in de Intermediaire I-kür op Indoor Brabant gisteren. De combinatie wist hiermee knap de 6e plaats te bemachtigen.

 

“Ik was heel blij met hem in de kür! Het is pas zijn eerste internationale wedstrijd en deze mooie entourage is dan best indrukwekkend. In de Prix St. George hadden we nog te veel fouten, daar hebben we veel van geleerd en dat resulteerde in een fijne en mooie proef in de kür”, vertelt Tatiana tevreden.

 

De Engelse leerlinge van Imke, Georgie Roden beet zaterdagochtend het spits af en liet met haar paard Incroyable (v. Jazz) ook een nette kür zien. De combinatie behaalde een score van 67.150%.

 

Trainster Imke was tevreden over de prestaties van haar leerlingen. “Trots op de goede resultaten van Tatiana en Georgie Roden in de Lichte Tour op Indoor Brabant”, berichtte ze via haar Facebookpagina.

 


Tatiana en Floratio (v. Florencio II).

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com