Tatiana en Georgie van start op Indoor Brabant
Stalruiter van Academy Bartels, Tatiana Makarova en leerlinge van Imke, Georgie Roden komen vandaag aan start op het prestigieuze Indoor Brabant. Beiden strijden vanmiddag mee in de internationale Prix St. George. Tatiana rijdt de ring binnen met de hengst Floratio (v. Florencio) van mevrouw Smarius. Georgie komt aan start met haar paard Incroyable (v. Jazz).

 

Gisterenavond heeft de vetcheck plaatsgevonden en Floratio is ‘fit to compete’ verklaard. “Floratio is op zijn gemak hier, ondanks dat het pas zijn eerste internationale wedstrijd is. Hij vindt de wedstrijdpiste nog wel wat spannend, maar bleef goed bij de les in de training met Imke gisteren. We hebben veel zin in vanmiddag!”, aldus Tatiana.

 

Ook de grote bruine ruin van Georgie heeft de vetcheck goed doorstaan. Onder toeziend oog van Imke heeft ook Georgie gisteren de laatste puntjes op de i gezet voor deze internationale wedstrijd. “Hij is fit en de training ging goed gisteren. Ik heb er zin, het is heel gaaf om in deze ring te rijden”, vertelt Georgie enthousiast.

 


Tatiana Makarova en Floratio (v. Florencio)

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com