3e plaats in Grand Prix voor Chaneequa Dam
Leerlinge van Tineke, Chaneequa Dam kwam afgelopen weekend met haar paard Ureka aan start tijdens de Subtopwedstrijd in Lisse. Na een wedstrijdpauze van anderhalf jaar was het pas de derde keer dat ze de Krack C zoon uitbracht op Grand Prix niveau. Ze reden naar een nette score van 63,5%, goed voor een knappe 3e plaats.

 

“Ik was erg blij met de draf-tour en ook in de galop bleef Ureka fijn lopen, al had ik wel twee ‘eners’ te veel. Bij binnenkomst begon Ureka uit zichzelf wissels te springen over de AC-lijn, dat was helaas niet netjes. Het blijft hard werken om op dit niveau een foutloze proef te rijden, maar we trainen gestaag verder!”, vertelt Chaneequa gemotiveerd.

 

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com