Stalruiter Lars voor beloftetraining in Ermelo
Het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo diende gisteren als locatie voor de terugkomdag van de Rabo KNHS Nationale beloften. Stalruiter van Academy Bartels Lars op ’t Hoog is met de hengst Don Presidente van mevrouw Smarius geselecteerd als belofte. De combinatie reisde daarom af naar Ermelo om de training van bondscoach van de jeugd, Alex van Silfhout en Monique Peutz te volgen.

 

Lars moest vroeg uit de veren, maar hij vond het erg leerzaam. “We startten met een Intermediaire II proef die werd gefilmd en gejureerd werd door Monique Peutz. Daarna werd de proef kort besproken en kregen we een training van Alex van Silfhout. We hebben onder andere extra aandacht besteed aan de passage, piaffe en de series. De proef ging goed en we zijn tevreden over de vorderingen!”, vertelt Lars gemotiveerd.

 


Lars met Don Presidente en Alex van Silfhout

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com