Ga op bussafari door Afrika tijdens Animal Event
Animal Event heeft meer te bieden dan alleen huisdieren en boerderijdieren: Afrika ligt namelijk om de hoek. Combineer je bezoek aan Animal Event met een bussafari en maak er een compleet dagje tussen de dieren van! Tijdens de anderhalf uur durende tour maak je kennis met allerlei wilde dieren. Wist je bijvoorbeeld dat de strepen van een zebra zorgen voor bescherming tegen leeuwen en zorgen voor verkoeling? Of dat de voorpoten van een gnoe langer zijn dan zijn achterpoten? En dat jouw lieve huiskat familie is van een jachtluipaard? Super interessant!

 

Een enthousiaste ranger legt je tijdens de rit van alles uit over de dieren aan de hand van enkele voorwerpen, zoals: geweien, vacht en zelfs poep. De bussafari-halte op Animal Event is tussen de Farm Food Hondenpiste en de Royal Canin Catplaza. Hier kun je voor € 6,- je buskaartje reserveren. Wil je zeker zijn van een plekje in de bus? Bestel dan alvast een kaartje in de voorverkoop via: www.ticketpoint.nl/evenement/animal-event/.

 

De elfde editie van Animal Event vindt plaats op 28, 29 en 30 april 2017 bij de Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Kijk voor meer informatie en tickets op www.animal-event.nl.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com