Paddocks toegevoegd aan trainingsarrangementen
Goed paardrijden betekent continue innoveren. En dat geldt ook voor het geven van goede paardrijtrainingen. Academy Bartels monitort regelmatig de behoefte van haar trainingsweekgasten en daaruit bleek recent dat ze graag gebruik wilden maken van de paddocks. Daarom is dit vanaf heden mogelijk gemaakt binnen de trainingsarrangementen.

 

Vanaf 2017 is er ook een fitnessruimte toegevoegd aan de faciliteiten en het is mogelijk om in plaats van in een hotelkamer in een appartement te verblijven. Ook geeft Tineke Bartels voortaan in de 6-daagse arrangementen een clinic met persoonlijke uitleg na afloop.

 

Tijdens trainingsarrangementen krijg je een kijkje achter de schermen van de Olympische dressuurstal en leer je alles over verschillende facetten van de dressuursport. Je krijgt dagelijks les met je eigen paard en volgt de trainingen van de Academy ruiters. Er worden workshops aangeboden zoals sportpsychologie, fitness training, Flexchair, proefgericht rijden of paardenfysiotherapie. Bij alle arrangementen is een introductiegesprek op de eerste dag en een evaluatiegesprek op de laatste dag.

 

Iets voor jou? Schijf je dan in bij Annet Broeckx: a.broeckx@academybartels.com.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com