Gewijzigde data trainingsarrangementen
We hebben een kleine wijziging aangebracht in de planning van de trainingsarrangementen waardoor er een nieuw arrangement is toegevoegd van donderdag 20 april tot en met zondag 23 april. Tijdens dit 4-daagse verblijf krijg je drie lessen van Mischa Koot en een les van Imke Schellekens-Bartels, is er een workshop met de Flexchair en kun je fitnesslessen volgen in ons nieuwe fitnessruimte die bijdragen aan beter paardrijden.

 

Academy Bartels biedt door middel van trainingsarrangementen een kijkje achter de schermen van de Olympische dressuurstal. Deelnemers leren alles over verschillende facetten van de dressuursport. Je krijgt dagelijks les met je eigen paard en volgt de trainingen van de Academy ruiters. Bij alle arrangementen is een introductiegesprek op de eerste dag en een evaluatiegesprek op de laatste dag.

 

Schijf je in bij Annet Broeckx via a.broeckx@academybartels.com. Enthousiast geworden maar kun je niet op bovenstaande data? Kijk dan hier om te zien wat er nog meer mogelijk is.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com