Succesvolle foto- en videodagen voor EDS
Op Landgoed Culitsrode vonden afgelopen week de foto- en videodagen plaats voor de vijfde editie van de Excellent Dressage Sales te Hooge Mierde. Gedurende drie dagen is er hard gewerkt om alle door het EDS-team geselecteerde paarden op beeld vast te leggen. ClipMyHorse zorgde wederom voor de video-opnames en Timo Martis heeft de paarden gefotografeerd. ClipMyHorse zal op 15 april 2017 tevens de livestream van de dressuurpaardenveiling verzorgen.

 

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de catalogus. Vanaf woensdag 8 maart is de gehele veilingcollectie te bekijken op de website, www.excellentdressagesales.com. HierbijĀ een kleine sfeerimpressie van de foto- en videodagen.

 

 

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com