Kettner hoofdstelnummer Horses Product van het Jaar
Elise Kettner, leerlinge van Tineke, heeft vorige week tijdens de verkiezing ‘Horses Product van het Jaar’ een categorieprijs gewonnen. Elise richtte in 2015 haar bedrijf Kettner Quality Products op en won de prijs voor haar Kettner Snap Diamond, een handgemaakt hoofdstelnummer van leer dat heel eenvoudig te bevestigen is aan het hoofdstel door middel van het unieke drukknopsysteem.

 

Tijdens de uitreiking van de verkiezing, in het Van der Valk Hotel in Apeldoorn, is in de categorie ‘Uit de zadelkamer’ de Kettner Snap Diamond tot winnaar gekozen. “Enorm blij met deze waardering voor het product. Iedereen enorm bedankt voor het stemmen! Zonder jullie was dit niet gelukt. Op naar meer mooie innovatie producten!”, berichtte Elise dolgelukkig na afloop.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com