Arie Schram overleden
Afgelopen week is paardenman Arie Schram overleden. Hij was Nederlands dressuurkampioen in 1955 en tot op hoge leeftijd een groot dressuur liefhebber. Bij Tineke trainde hij, samen met partner Peter Kissen, gedurende vele jaren.

 

Tineke: “Ik denk dat Arie meer dan 30 jaar geleden al hier kwam. Hij is een echte vriend geworden, die de opbouw van ons bedrijf stap voor stap heeft gevolgd. Als Arie er was maakte hij er altijd een soort feestje van. Hij bracht heerlijke bonbons mee en haalde zelf zijn biertje uit onze ijskast. Na iedere les zaten we gezellig na te babbelen en na bijna iedere wedstrijd belde hij hoe het met mij of met Imke gegaan was. Zelfs twee dagen voor zijn overlijden belde hij me nog. Wij zullen hem echt gaan missen. Het was een klassieke paardenman, een gentleman en een hele warme persoonlijkheid. Ik wens Peter, familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.”

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com