Imke geeft lezing in Boedapest
Samen met haar man Joep en zoontje reisde Imke afgelopen weekend af naar Boedapest in Hongarije. Op uitnodiging van de heer Yom-Tov verzorgde ze daar een lezing voor een grote groep enthousiaste dressuurliefhebbers. De heer Yom-Tov is eigenaar van de hengst Sungai die succesvol wordt uitgebracht in de klasse ZZ-Licht door stalruiter van Academy Bartels Tatiana Makarova. In Hooge Mierde werd hij geënthousiasmeerd en ontstond het initiatief voor het organiseren van de lezing, die werd bijgewoond door jonge Hongaarse talenten, liefhebbers en juryleden.

 

De Olympische Spelen en de weg naar deze uiteindelijke droom van iedere topsporter stonden centraal in de lezing. Diverse onderwerpen zoals de trainingsmethode, competenties van een topsporter, factoren die invloed hebben op succes, fitheid van de ruiter en het management rondom sportpaarden werden besproken. Het verhaal werd aangevuld met mooie beelden van de successen en grote internationale wedstrijden met Sunrise.

 

“Een zeer gemotiveerde groep mensen die de dressuursport naar een hoger niveau willen tillen. Het was erg leuk om te doen en de reacties waren heel enthousiast! We hebben ook nog even tijd gehad om de prachtige stad te bezoeken”, vertelt Imke.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com