Joep Bartels stopt als lector op HAS Hogeschool
HAS Hogeschool heeft Wim de Koning per 1 februari benoemd als lector Business & Enterprise Development. Het lectoraat is een vervolg op het lectoraat Innovatief Ondernemen in de Paardenhouderij van lector Joep Bartels.

 

Het nieuwe lectoraat is een gedeelde leerstoel met Harper Adams University in Groot Brittannië, waar Wim de Koning benoemd is als visiting Professor. Joep Bartels treedt met de benoeming van Wim de Koning terug als lector. Tegelijk met de aanstelling van Wim de Koning neemt Joep Bartels afscheid als lector. Hij zal echter nauw betrokken blijven bij het nieuwe lectoraat en kijkt met vertrouwen uit naar het toekomstige werk van Wim.

 

“De afgelopen twaalf jaar heb ik binnen mijn lectoraat sterk ingezet op het ontwikkelen van samenwerking met het bedrijfsleven. Samen met mijn kenniskring en de Stichting HIP (Hippische Innovatieve Projecten) heb ik trends uit de paardenwereld direct kunnen koppelen aan onderwijsprojecten en de resultaten daarvan teruggekoppeld naar het werkveld. Ik blijf betrokken als bestuurslid van HIP en lid van het Trendpanel, waarin hippische ondernemers en vertegenwoordigers van paardensector en onderwijs regelmatig bij elkaar komen om kennis uit te wisselen”, aldus Joep Bartels.

 


Joep Bartels droeg zijn lectoraat over in aanwezigheid van het Trendpanel Paard, waarin vertegenwoordigers van het hippische bedrijfsleven, hippische organisaties en onderwijs instellingen regelmatig kennis uitwisselen.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com