Perfecte aansluiting in trainingsweek
 

 

Deze week vindt er een 6-daagse trainingsweek plaats bij Academy Bartels. De groep gasten bestaat uit een divers en gezellig gezelschap. Gemotiveerd volgen ze trainingen van Imke, een Flexchairworkshop van Nicoline van Dantzig in combinatie met een rijles van Mischa Koot, fitness van Bouke van Spreeuwel en een gastles van Tineke.

 

Bas de Recht is een van de gasten deze week. Samen met zijn partner Amber Koppen reisde hij af naar Landgoed Culitsrode om een trainingsweek te volgen met hun paarden Vivendi en Chocolat. Een week tussen de paarden is hen niet onbekend, samen runnen zij educatiecentrum NCSAH in Ter Apel. “Om mezelf te blijven verbeteren was ik op zoek naar een trainingsmethode met meer verdieping en fijngevoeligheid”, begint Bas zijn verhaal.

 

“Met het paard dat ik meegenomen heb wil ik deze zomer graag de overstap maken naar de Intermediaire II. We werken deze week vooral aan rechtgerichtheid, activiteit in de verzameling en de kleine details. De Flexchairworkshop heeft mij daarbij erg geholpen. Ik kreeg als tip om mijn kruis aan te spannen, waardoor mijn linkerbeen kan zakken en mijn paard zichzelf meer kan dragen. In de les van Mischa voelde ik meteen een groot verschil, heel gaaf! De fitness workshop van Bouke was interessante en een mooie aanvulling. Ik ben gewend veel te bewegen, maar had er zelfs een beetje spierpijn van”, lacht Bas.

 

“De clinic van Imke en Tineke donderdag was ook erg inspirerend, zeker het gedeelte over coaching was leerzaam omdat Amber en ik ook veel samen trainen. De week is nog niet afgelopen maar we zijn nu al heel enthousiast over de verbetering die we hebben bereikt. Het gevoel en oog voor detail waarmee hier getraind wordt is super. De methode van Imke en Tineke blijkt de perfecte aansluiting!”, sluit Bas enthousiast af.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com