Rabo Talentenplan, een prachtproject
Hoewel ik (Esther Tacken) de komende twee maanden nog werkzaamheden afrond voor het Rabo Talententeam, was er tijdens de KNHS huldiging vorige week vrijdag een heel mooi dankmoment aan mij voor al die jaren Rabo Talentenplan.

 

De afgelopen 16 jaar heb ik met ontzettend veel plezier een bijdrage geleverd aan het Rabo Talentenplan. Nadat ik als jong broekie vanuit Hooge Mierde begon met het organiseren van Talenten selecties, clinics en een Talenten show, volgde er in 2002 een enorme verdiepingsslag van het plan doordat het Rabo Talentenplan bij de KNHS werd geïmplementeerd. Een jarenlange prettige samenwerking met de KNHS en zeker ook Rabobank volgde. In deze periode heb ik me met name kunnen richten op het Rabo Talententeam, Trainersplatform en de doorontwikkeling van het totale project.

 

Het Rabo Talentenplan was een project waarbij ik heb mogen werken met jonge ambitieuze mensen, vol passie en met een enorme drive. Het was een feest waar ik met heel veel plezier op terugkijk!

 


Al die jaren heb ik me op vele fronten bezig gehouden voor het Rabo Talentenplan, vanuit kantoor maar gelukkig ook in het veld!

 


Als jong broekie, begin 20, hier tijdens een Rabo Talenten selectie in Exloo.

 


De meeste leden van het Talententeam hebben meerdere jaren deel van het team uitgemaakt, mede daardoor ontstond dan vaak ook een heel goed contact en goede vertrouwensband. Heel bijzonder om ze dan in de loop der tijd te zien groeien. Met mijn passie voor de springsport was teamlid Maikel van der Vleuten wel echt een bijzonder verhaal. Hij was lid van het allereerste talententeam in 2001, in 2012 kon hij niet meer voor het team herkozen worden omdat hij opgenomen was in het Olympische kader. Het Rabo Talententeam 2012 reisde Maikel met Jorike Grooters namens Rabobank Nederland, Esther Hendriksen en Lia Verhoeven van de KNHS achterna om Maikel en de rest van het Nederlandse dressuur en spring team aan te moedigen. Dat werden twee ultieme dagen met o.a. een sensationeel teamzilver voor Maikel (zie foto).

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com