Eenden, honden en paarden vormen eindshow Animal Event 2017
De bekende Duitse dierentrainster Anne Krüger zorgt dit jaar voor een spectaculaire afsluiter van Animal Event. Samen met haar Britse Herdershonden, Indische loopeenden en Duitse paarden laat ze absolute samenwerking zien tussen mens en dier. In haar eindshow staat teamwork, harmonie en succes centraal. Op haar biologische boerderij in de buurt van Osnabrück traint ze haar viervoeters met 500 schapen, geiten en eenden.

 

Het is spectaculair om te zien hoe deze verschillende dieren met elkaar samenwerken onder de hoede van Anne. De dierentrainster is inmiddels vijf keer Duits kampioen en Europees kampioen schapen drijven geworden. Kortom een show om niet te missen! Dagelijks rond half vijf te zien op de Royal Canin Beach.

 

Animal Event 2017 vindt plaats op 28, 29 en 30 april bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De bijna 500 acts bestaan uit spectaculaire demonstraties en shows, er zijn workshops en je kunt er urenlang shoppen. Meer informatie is te vinden op www.animal-event.nl.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com