Plaatsen vrij in wedstrijdgerichte trainingsweek
Zou jij graag de puntjes op de ‘i’ willen hebben in de ring? Dan is het vijfdaags trainingsarrangement van Academy Bartels dat in teken staat van wedstrijd gericht rijden iets voor jou.

 

De week start met het rijden en opnemen van een wedstrijdproef. Die opname wordt besproken en voorzien van commentaar van een internationaal jurylid, waarna de te behalen doelen worden vastgesteld. Naast paardrijles is er aandacht voor sportpsychologie en wedstrijdvoorbereiding. Op de laatste dag van het arrangement is er weer een videomoment en zie je welke progressie je hebt geboekt. Deze wedstrijdgerichte week staat onder leiding van Mischa Koot en is van 15 tot en met 19 mei. Er zijn nog vier plaatsen vrij.

 

Meer informatie over de data en kosten is te vinden op de website, of neem contact op met Annet Broeckx, via a.broeckx@academybartels.com.

 

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com