Tineke en Joep Bartels ontvangen hoogste KNHS-onderscheiding
 

Tineke en Joep Bartels ontvingen afgelopen weekend op Jumping Amsterdam allebei een bijzondere onderscheiding: een gouden KNHS-speld. Een gouden speld staat voor de hoogste onderscheiding van de sportbond. Tineke nam in Amsterdam afscheid als bondscoach van de jeugd en Joep als geestelijke vader van het Rabo Talentenplan. Bij de huldiging maakte de KNHS bekend dat Tineke met haar teams liefs 69 internationale medailles won.

 

Tineke werd als klap op de vuurpijl in de piste gehuldigd door haar ex-teamleden. “Ik was echt geraakt door de manier waarop mijn ruiters het deden met rozen, persoonlijke bedankjes en een prachtig bronzen beeld. We worden nog steeds overspoeld door ontelbare lieve reacties. Ik zit nog na te genieten”, aldus Tineke.

 

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com