Imke doet verslag van Jumping Amsterdam
Dit weekend komt de internationale paardensport bijeen tijdens het prestigieuze concours Jumping Amsterdam. Imke is, net zoals voorgaande jaren, aanwezig om het commentaar te verzorgen tijdens de Wereldbeker dressuur.

 

Vrijdag staat de Grand Prix op het programma en zaterdag wordt de kür op muziek verreden. Na afloop van iedere proef voorziet Imke het publiek van extra technische informatie. “Ik vind dat heel leuk om te doen. Jumping Amsterdam is een ontzettend mooi concours en er heerst een gezellige sfeer. Tijdens de Wereldbeker dressuur komen een hoop indrukwekkende combinaties aan start, dus ik kan niet wachten om het te gaan bekijken!”, vertelt Imke enthousiaste.

 

“Daarnaast ben ik zondag en maandag nog aanwezig bij het vijf-sterren juryledenseminar dat ook plaatsvindt op Jumping Amsterdam. Dit seminar gaat voornamelijk over de jurering van de dressuur. Ik ben hier aanwezig als bestuurslid van de International Dressage Riders Club”, vult ze nog aan.

 

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com