Trainingsweek in winterse sferen
Acht gemotiveerde amazones waren afgelopen week te gast bij Academy Bartels voor een winterse 4-daags trainingsweek van Tineke. Zo ook Kelly van de Maagdenberg. Kelly was voor de eerste keer te gast in Hooge Mierde en nam haar paard Dylano mee.

 

Dylano is een 9 jarige nakomeling van Wynton. “We hebben ons geselecteerd voor de Brabantse kampioenschappen, welke op 27, 28 en 29 januari plaatsvinden. Deze trainingsweek is dan ook heel fijn om op de puntjes op de ‘i’ te zetten voor de kampioenschappen”, vertelt Kelly.

 

“Dylano kan best kijkerig zijn en wordt dan al snel gespannen. We hebben daarom veel aan de ontspanning en nageeflijkheid gewerkt zodat de oefeningen in de proef vloeiender gaan. Dit ging na de eerste training al een stuk beter. We hebben allebei heel veel geleerd. Ik zou graag nog een keer terugkomen. Het is heel inspirerend om de ruiters en amazones hier te zien trainen en een kijkje te krijgen achter de schermen”, aldus een enthousiaste Kelly.

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com