Leerzame trainingsweek van Tineke
Onder leiding van Tineke vindt deze week een 4-daags trainingsweek plaats op Academy Bartels. Acht enthousiaste amazone zijn te gast voor een winterse week in Hooge Mierde. Eén van hen is trouwe gast Kim Thijssen. Kim komt geregeld naar Academy Bartels om deel te nemen aan de trainingsarrangementen. Eerder nam ze deel aan de 6-daagse arrangementen, deze keer volgt ze voor het eerst een 4-daagse week.

 

Kim heeft deze week twee paarden meegenomen, Dion Johnshon en Obama. Dion Johnson is een 8-jarige merrie van Johnson. “Mijn doel met haar is deze week om de wissel beter te bevestigen. Na twee trainingen van Tineke ging dit al een stuk beter”, vertelt Kim.

Obama is een 11-jarige nakomeling van OO-Seven die Kim succesvol  uitbrengt op Prix st. George niveau. “Obama is best snel gespannen. De eerste dag wilde hij bijvoorbeeld niet goed de hoeken door, maar met de hulp van Tineke kregen we de ontspanning snel terug. De tweede dag ging al veel beter en konden we zelfs aan de slag met de piaffe en passage. De duidelijke uitleg van Tineke is heel fijn nu we met de moeilijkere oefeningen aan de slag gaan.”

 

Kim verblijft deze week in een van de nieuwe appartementen. “Dat is heel fijn. Natuurlijk zijn de hotelkamers ook prima, maar de appartementen zijn toch ruimer en hebben net dat beetje extra. Je hebt ook meer privacy.”

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com