Extra EDS selectiedag
Het EDS team is afgelopen week druk bezig geweest met het selecteren van talentvolle dressuurpaarden voor de aankomende veiling op 15 april. Afgelopen vrijdag was Hengstenstation van Uytert gastlocatie voor de tweede selectieronde, op zaterdag vond de derde selectie dag plaats bij Academy Bartels in Hooge Mierde. Tijdens deze dagen probeerde menig dressuurtalent het EDS team te imponeren. Wegens het weer waren er helaas ook enkele afmeldingen, waardoor het EDS team heeft besloten een extra selectiedag in te plannen op maandag 30 januari bij Academy Bartels in Hooge Mierde.

 

Heb jij een talentvol dressuurpaard? Grijp dan je kans en schrijf je in voor de laatste selectiedag op 30 januari. Opgeven is mogelijk door een email te sturen naar info@excellentdressagesales.com met daarin de naam van het paard, afstamming, leeftijd, geslacht, eventueel behaalde prestaties en foto- en/of videomateriaal.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com