Succesvolle wedstrijd voor Tatiana en Sungai
Stalamazone van Academy Bartels, Tatiana Makarova, kwam afgelopen zondag aan start bij Manege Moleneind in Tilburg. Ze verscheen in de ring met de 8-jarige hengst Sungai (v. Sandro Hit) van familie Yom-Tov in de klasse ZZ-Licht. Het was pas de tweede wedstrijd voor deze combinatie, maar dat was niet terug te zien in de resultaten: twee overwinningen met scores van 70,5% en 71%.

 

“Ik train Sungai nu ongeveer twee jaar. Hij is op dit moment sterk genoeg om de ring in te gaan en ik was heel tevreden met hem zondag. Hij haalde hoge cijfers voor de drafonderdelen en galoppirouettes. Ons plan is om hem verder te starten in het ZZ-Zwaar en dan door te trainen richting de Lichte Tour”, aldus een enthousiaste Tatiana.

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com