Bewegen voor een fit en gezond lichaam
 

Zes gedreven amazones volgden vorige week een vierdaagse trainingsweek onder leiding van Mischa Koot bij Academy Bartels. Eén van hen was trouwe gast Arja Joosten.

 

Arja was al zes keer eerder te gast en nam deze keer haar zelf gefokte zeventienjarige ruin Touchdown (Ulft x Cassis) mee. “Het is hier altijd erg gezellig, leuk en leerzaam. Het is voor mij een soort vakantie, je kan alles van thuis even laten gaan en gewoon genieten met je paard tijdens de interessante lessen en workshops”, vertelt Arja tevreden.

 

De trainingsweekgasten namen met veel enthousiasme deel aan de eerste fitness training in onze nieuwe accommodatie. In combinatie met de Flexchair workshop van fysiotherapeuten Nicoline van Dantzig en Saskia Heijkants concentreerde trainer Bouke van Spreeuwel van FeelGoodClub BoukeSport zich vooral op de bewustwording en training van de kleine spieren in het onderlichaam, die van belang zijn voor houding, zit en inwerking op het paard.

 

Ook Arja deed fanatiek mee met het fitnessprogramma. “Het was heel leuk om deze workshop te volgen. Ik vind het belangrijk dat mensen voldoende bewegen voor een fitter en gezonder lichaam. Een mooie toevoeging aan de trainingsarrangementen.”

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com