Primeur in eerste trainingsweek van nieuwe jaar
 

Onder leiding van Mischa Koot vond deze week de eerste trainingsweek van het nieuwe jaar plaats op Academy Bartels. Zes enthousiaste amazones waren te gast voor een vierdaagse trainingsweek met lessen van Mischa en een flexchair workshop in combinatie met het nieuwe fitnessprogramma.

 

Eén van de gasten was Ingrid Kriek. Ingrid volgde al twee keer eerder een trainingsweek, maar nog niet eerder bij Mischa. Samen met haar paard Ushi, een 16-jarige merrie van Well Hit II x Juventus, reisde ze af naar Hooge Mierde. “Deze trainingsweek was voor mij weer een fris begin. Door omstandigheden zijn we anderhalf jaar niet meer actief geweest in de wedstrijdsport. Mischa heeft met ons vooral gewerkt aan de basis, dat was prettig en helpt me de training weer verder uit te breiden richting ons wedstrijdniveau.”

 

Primeur was deze week het fitnessprogramma onder leiding van Bouke van Spreeuwel van FeelGoodClub BoukeSport in combinatie met de Flexchair workshop. “In de ochtend hadden we allemaal op de Flexchair gezeten en als aanvulling daarop gaf Bouke hele goede buikspieroefeningen, die mijn houding en zit zeker helpen verbeteren. Ik merkte meteen effect in de les ’s middags van Mischa”, vertelt Ingrid enthousiast.

 

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com