EDS selectiedagen voor talentvolle dressuurpaarden
Op 13 en 14 januari organiseert de dressuurpaardenveiling Excellent Dressage Sales haar tweede en derde selectie dag voor potentiële veilingpaarden. Op vrijdag 13 januari vindt de selectie plaats op het mooie complex van Joop van Uytert en op zaterdag 14 januari reizen talentvolle paarden af naar Academy Bartels.

 

Het EDS-team, bestaande uit Joop van Uytert, Tim Coomans, Nico Witte en Joep Schellekens zoekt getalenteerde dressuurpaarden van verschillende leeftijdscategorieën en niveaus. “We hebben al enkele toppers weten vast te leggen, maar zijn daarnaast nog op zoek naar nieuw talent”, aldus Joop van Uytert.

 

Ben jij in het bezit van een goed dressuurpaard, dan nodigen we je van harte uit om het paard aan te melden voor deze selectiedagen. Opgeven voor de selectiedagen kan door een e-mail te sturen naar info@excellentdressagesales.com met daarin de naam van het paard, afstamming, leeftijd, geslacht, eventueel behaalde prestaties en foto- en/of videomateriaal.

 

Excellent Dressage Sales wordt op 15 april 2017 voor de vierde keer georganiseerd op Landgoed Culitsrode in Hooge Mierde. Kijk voor meer informatie op www.excellentdressagesales.com.

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com