Tineke Bartels stopt na tien jaar als bondscoach
Na haar indrukwekkende carrière, waarbij de Olympische zilveren teammedailles op de Olympische Spelen in Atlanta (1992) en Barcelona (1996) hoogtepunten zijn, is het nu tijd voor een nieuwe fase.

 

“Ik heb als bondscoach een prachtige tijd gehad. Het was geweldig om met al die getalenteerde jeugd, paarden en pony’s te mogen werken en natuurlijk koester ik alle medailles die we in die tijd gewonnen hebben. Nu is het tijd voor een nieuwe fase, thuis op onze Academy Bartels ben ik ook volop aan het werk met ruiters en paarden en dat hoop ik nog lang te kunnen blijven doen. Mijn opvolgers wens ik zeer veel plezier en succes in deze fantastische functie, ik hoop dat zij er net zo van kunnen genieten als ik.” Aldus Tineke.

 

Technisch directeur van de KNHS, Maarten van der Heijden. “We zijn Tineke zeer veel dank verschuldigd. De gedrevenheid en professionaliteit waarmee ze de jeugd heeft begeleid en tot fantastisch prestaties heeft gebracht, is geweldig. We zullen Tineke enorm missen. Op zeer korte termijn presenteren we haar opvolger.”

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com