Genieten tijdens Olympia Horse Show
Imke mocht tijdens de Olympia Horse Show in London afgelopen dinsdag- en woensdagavond voor het derde jaar op rij het commentaar verzorgen van de Wereldbeker dressuur. Na afloop van iedere proef gaf Imke, samen met de officiële speaker, het publiek extra technische informatie over de verreden proef.

 

De sfeer was fantastisch, vooral tijdens het afscheid van Charlotte Dujardin en de legende Valegro. Meer dan 130.000 paardenliefhebbers keken mee met de ‘live’ beelden via Imke’s Facebook. De Nederlandse paardenliefhebbers bedankten Imke massaal voor het delen, omdat zij er zo ook een beetje bij waren.

 

“Ik was erg trots op mijn Nederlandse collega’s, ze hebben hele goede prestaties neergezet tijdens de prestigieuze Olympia Horse Show. Mijn voormalige toppaard Toots was met Akane Kuroki ook echt in topvorm, maar Toots vond het een beetje te spannend in de ring. Als de combinatie meer wedstrijdervaring opdoet weet ik zeker dat het helemaal goed gaat komen”, vertelt Imke enthousiast.

 

Contact & Route

Academy Bartels
Koestraat 9-11
Hooge Mierde

T: +31 (0)13 509 1666
E: info@academybartels.com